Новини Великолепетиської селищної ради

17 Лютого, 2021 р., 14:03
  17 лютого у приміщенні Великолепетиської селищної ради відбулася зустріч директора Великолепетиської філії Херсонського обласного центру зайнятості Андрія Лимана з головою Великолепетиської територіальної громади  Максимом Колокотом. Під час зустрічі обговорено ситуацію на ринку праці Великолепетиської об’єднаної громади, наявні проблеми, досягнення та перепони на шляху реалізації програми зайнятості.
16 Лютого, 2021 р., 09:21
15 лютого голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів селищної ради, керівників комунальних закладів, організацій та установ селища. Спершу присутні разом з керівництвом та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації долучилися до щотижневої обласної селекторної наради в режимі відео конференції.
15 Лютого, 2021 р., 21:47
15 лютого у Великій Лепетисі відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з республіки Афганістан. 
13 Лютого, 2021 р., 10:24
Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Кононенка Івана Миколайовича!  Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах, Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів. 
12 Лютого, 2021 р., 15:03
 11 лютого у приміщенні селищної ради відбулася зустріч з депутатом Херсонської обласної ради Михайлом Романієм.  Спілкування під час свого візиту Михайло Дмитрович розпочав короткою інформацією про свою діяльність. У ході зустрічі порушувались питання, які стосувалися багатьох сфер життєдіяльності громади.
12 Лютого, 2021 р., 11:16
11 січня відболося позачергое засідання селищної комісії ТЕБ та НС з приводу ускладнення погодних умов протягом 12-18 січня. Заслухано готовність СКГ «Сількомунгосп» та закладів шкільної та дошкільної освіти до несприятливих погодних умов на території громади. Комунальні служби громади, Великолепетиський райавтодор,  ДСНС переведені в посилений режим чергування.
12 Лютого, 2021 р., 08:42
Щиросердечно вітаємо з Днем народження спеціаліста селищної ради з реєстрації місця проживання  Буксанчук Галину Дмитрівну! Нехай збуваються ваші мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи і вистачає сил і енергії для нових звершень. Нехай мир і достаток будуть у вашому домі.
10 Лютого, 2021 р., 16:29
Під час карантину та дистанційного навчання на території Великолепетиської територіальної громади актуальним виявилося питання надання швидкого доступу до мережі Інтернет. Жителі деяких населених пунктів громади схвильовано повідомляли про те, що їх діти не мають змоги отримувати якісні знання дистанційно через поганий інтернет зв'язок. Це питання було взято на контроль, детально опрацьовано з оператором телекомунікацій ФОП Лебідь О.О..
10 Лютого, 2021 р., 14:43
Міністерство цифрової трансформації прагне зробити життя українців легшим та простішим, тому було важливо створити єдине джерело повної, достовірної та уніфікованої інформації, яке б дозволило людям орієнтуватись серед великої кількості державних послуг.
10 Лютого, 2021 р., 13:35
10 лютого відбувся конкурс на заміщення вакантних посад: адміністратора  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради; спеціаліста з питань преси та інформації відділу загальної та організаційної роботи Великолепетиської селищної ради. Конкурс проведено відповідно до Порядку проведення конкурсу та порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Великолепетиської селищної ради, затвердженого розпорядженням селищного голови від 01.02.2021 року №6.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь