Великолепетиська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини Великолепетиської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Відбулася щотижнева апаратна нарада

16 серпня під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулася щотижнева апаратна нарада за участю спеціалістів та керівників відділів Великолепетиської селищної ради.

11:39 17.08.2021

На прибирання усієї території селища від трави та чагарників елементарно не вистачає часу і робочих рук.

На прибирання усієї території селища від трави та чагарників елементарно не вистачає часу і робочих рук.

На прибирання усієї території селища від трави та чагарників елементарно не вистачає часу і робочих рук.  Відверто про це говорять у Великолепетиській селищній раді, фіксуючи абсолютно всі звернення, скарги та прохання жителів прибрати ту чи іншу вулицю. Питання благоустрою сьогодні є одним із пріоритетних та важливих, у цій сфері дійсно ведеться щоденна наполеглива робота. Однак свої корективи вносять погодні умови і наявність певних не дуже сприятливих чинників.

10:48 12.08.2021

Великолепетиська лікарня не закривається!

Великолепетиська лікарня не закривається!

Єдину лікарню у Великолепетиській громаді ніхто не закриває і навіть не збиралися! Про це офіційно заявив селищний голова Максим Колокот під час засідання терміново скликаної позачергової сесії селищної ради. Розквіт та процвітання медицини в громаді було та залишається однією з найголовніших цілей у роботі теперішньої місцевої влади. Утім, засумніватися у правдивості цих намірів та збити з пантелику сотні жителів громади хибно змусили певні нещодавні обставини.

10:02 08.08.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради

27 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради. Важливі питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади члени виконкому розглянули під головуванням очільника громади Максима Колокота.

10:34 29.07.2021

Конкурс проєктів соціальної дії у Великолепетиській громаді

Конкурс проєктів соціальної дії у Великолепетиській громаді

 Великолепетиська селищна рада та Фонд «Об’єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Програми розвитку локальних ініціатив 2021 оголошують конкурс проєктів соціальної дії серед мешканців громади. В рамках конкурсу, буде підтримано 4 проєкти місцевих жителів по 50 000 грн. кожний. Деталі конкурсу Якщо у вас є ідея розвитку Великолепетиської громади та вирішення локальних проблем впродовж короткого часу – запропонуйте її на конкурсі, та отримайте кошти на її реалізацію.

17:38 27.07.2021

Селищний голова Максим Колокот взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської асоціації громад

Селищний голова Максим Колокот взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської асоціації громад

Минулого тижня селищний голова Максим Колокот взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської асоціації громад, які відбулися у м. Київ. У рамках цього заходу на панельній дискусії «Сільський розвиток в контексті земельної реформи та децентралізації» високопосадовці обговорили основні виклики, які постали перед громадами після земельної реформи та реформи децентралізації. Серед питань порядку денного розглядалися і питання, щодо діяльністі Асоціації, план дій та розроблення нової Стратегії Асоціації, внесення змін до Статуту Асоціації, внутрішніх положень, визначення кількісного складу та обрання членів Правління Асоціації, членів Контрольно-ревізійної комісії та обрання Голови Асоціації. Зауважимо, що від Каховського району до членів  Правління Асоціації обрано очільника Великолепетиської громади Максима Колокота. Участь у заході такого рівня - це важливий внесок у зміцнення та реформування місцевого самоврядування, у згуртування спільноти однодумців задля забезпечення сталого розвитку українського села. До слова, Всеукраїнська асоціація громад - це об`єднання зусиль сільських та селищних рад, спрямованих на захист прав та інтересів відповідних територіальних громад. Cтворення умов для ефективнішого здійснення повноважень місцевого самоврядування та сприяння у підготовці проектів рішень ОМС. Налагодження взаємодії з органами державної влади у процесі вирішення питань місцевого і регіонального розвитку з метою узгодження загальнодержавних, регіональних та місцевих інтересів шляхом проведення консультацій, підготовки висновків та пропозицій до проектів нормативно-правових актів із зазначених питань.

10:09 26.07.2021

Відбулося засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

Відбулося засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

16 липня 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

13:15 17.07.2021

Робоча зустріч з працівниками медичної галузі

Робоча зустріч з працівниками медичної галузі

8 липня селищний голова Максим Колокот та начальник Відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради Тетяна Трохименко провели робочу зустріч з керівниками та працівниками КНП «Великолепетиська лікарня»,  КП «Великолепетиський Центр первинної медико-санітарної допомоги», аби обговорити проблеми функціонування медичних закладів, питання фінансово-економічного забезпечення вторинної ланки,  поточні робочі моменти та плани на найближчий час.

17:24 09.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь