Новини Великолепетиської селищної ради

11 Квітня, 2024 р., 10:45
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
10 Квітня, 2024 р., 11:14
Любі друзі! Для нас з вами вже стало доброю традицією збирати та відправляти «Коробки подяки для ЗСУ»    Наші Захисники дуже радіють таким приємним подарункам - це надає їм сил та підіймає бойовий дух!  Наближається світле свято Христового Воскресіння і кожна сім’я починає готуватись до його відзначення в родинному колі. 
10 Квітня, 2024 р., 10:51
10 квітня на перон Хмельницького вокзалу прибув евакуаційний потяг з Херсонщини. Вже на пероні прибулих очікували рятувальники та волонтери Червоного Хреста України. Фахівці ДСНС допомогли перенести речі, психологи-рятувальники надавали необхідну допомогу переселенцям, а волонтери пригостили теплими напоями.
09 Квітня, 2024 р., 14:57
Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.
09 Квітня, 2024 р., 13:30
Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні  дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.
09 Квітня, 2024 р., 13:22
Це стосується внутрішньо переміщених осіб, яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року.
09 Квітня, 2024 р., 13:21
Життя людини у здебільшого складається зі звичок: це наші ранкові ритуали, те, як ми починаємо і закінчуємо кожну справу, наш стиль харчування та відпочинок — все це формується у нас ще з дитинства.
09 Квітня, 2024 р., 13:19
У застосунку можна оформити довідку ВПО, а також грошову допомогу одразу на всю сім’ю.
09 Квітня, 2024 р., 13:18
Аграрії зможуть отримати назад 25% від вартості цієї техніки, купуючи техніку від виробників з відповідного Переліку (посилання в кінці).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь